Dekoracio AB

HOMESTYLING & HOMESTAGING

För oss är homestyling inget arbete som görs på löpande band. Varje jobb görs med stor passion, och planering anpassat efter förutsättningarna.
Vi älskar det vi gör, och har roligt när vi gör det. Det kommer synas på slutresultatet och därmed slutpriset.

Låt oss hjälpa dig med att få till det lilla extra och få till en ännu bättre bostadsaffär!

VARFÖR SKA JAG VÄLJA HOMESTYLING ?

Det är välkänt att stylade bostäder säljs både snabbare och till ett bättre pris. Homestylingen är dessutom avdragsgill som försäljningskostnad. Vackra bilder som tilltalar många köpare samt en positiv känsla på plats lockar många fler till visning och budgivning än annars vore fallet. Vi vill gärna tro att vi är rationella och tar alla beslut baserade på fakta, men faktum är att de allra flesta av oss låter magkänslan ha stor inverkan på våra beslut.

FUNGERAR HOMESTYLING?

Ja det gör det! Stylingar vi gjort har resulterat i snabba försäljningar till bra priser. Hur mycket du tjänar på en styling är omöjligt att svara på, men en stylad bostad är garanterat lättare att sälja än en ostylad.

VAD KOSTAR HOMESTYLING?

Priset beror dels på hur mycket du behöver hjälp med och dels på hur mycket arbete vi bedömer behövs och hur mycket av vår inredning vi kommer ta dit. Finns hiss, balkong eller uteplats ? Ring oss för ett kostnadsfritt hembesök så lämnar vi en offert. Vi stylar både möblerade och tomma bostäder.

Och visst är det bra att vi är ett företag som värnar om miljön samttidigt som du får dra av kostnaden för homestyling och homestaging som försäljningskostnad ?

FOTOSTYLING

Vi kommer samma dag som fotografen och tar med våra saker tillbaka direkt efter fotograferingen. Vi arbetar i huvudsak med er egen inredning men tillför tex kuddar, plädar, överkast och blommor och ett begränsat antal detaljer.
Pris från 5 000 kr

LITEN STYLING

Vi tillför exempelvis textilier, mattor, belysning och blommor. Inredningen lämnas kvar tills kontrakt är påskrivet, dock längst 45 dagar.


Pris från 7 500 kr

MELLAN STYLING

Här tillför vi dessutom några mindre möbler från vårt lager. Inredning lämnas kvar tills kontrakt är påskrivet, dock längst 45 dagar.
Pris från 9 500 kr

FULL STYLING

Vi möblerar en tom bostad för att skapa en säljande miljö. Inredning lämnas kvar tills kontrakt är påskrivet, dock längst 45 dagar.
Pris från 18 000 kr

STYLING@HOME

Du ska inte flytta men vill med enkla medel uppdatera ditt hem utan att göra en total makeover. Vi har olika paket att välja mellan där vi framförallt tillför textilier men arbetar med er befintliga inredning. Bra för både plånboken och miljön. Det kan liknas vid en fotostyling men du får behålla sakerna efteråt. Kontakta oss för offert.

Före & efter

3-Fore-scaled.jpg

Före & efter

Före & efter

1-Efter-scaled.jpg