Våra tjänster

Dekoracio AB

Tjänster

Vi kan hjälpa dig med allt från färgsättningsförslag, möblering, ljusplanering, textilier, inköpslistor, till kompletta inredningsförslag och homestyling inför försäljning. 

Dåligt med tid? Inget problem, vi hjälper dig gärna med planering, inköp av produkter och tjänster liksom projektledning och budgetuppföljning. Vi kan också hjälpa dig med enklare uppfräschning av möbler, såsom målning och nytt tyg.

HUr fungerar det?


Så här kan det gå till när du anlitar oss som inredare:

Uppstartsmöte

Vi ses och du får berätta vad du behöver hjälp med. Kanske du bara behöver hjälp med ett möbleringsförslag eller färgsättning. Kanske du vill börja om helt och hållet. Vilken budget har du och vad gillar du? Kanske du satsar på en fin designlampa och köper resten från de stora varuhusen?
.

Idéförslag

Vi funderar lite och återkommer med en idé, i form av ett moodboard och kanske några skisser. Om du gillar idén arbetar vi vidare med förslaget.


Ritningar, prover & planer

Vi presenterar tex möbleringsritningar, belysnings-planer, färgkoder, tapetprover, produktlistor enligt vad vi kommit överens om. Vi kanske gör någon mindre revidering efter överenskommelse.


Rumsbeskrivning & ytterligare ritningar

Om du önskar tar vi också fram rumsbeskrivningar, och ytterligare ritningar för eventuella platsbyggda lösningar. Vill du ha ytterligare hjälp kan vi tex hjälpa dig med projektledning, inköp och samordning av leveranser och hantverkare. Vi håller kontroll på tidplan och budget.

Slutbesiktning

Vi gör en slutbesiktning och går igenom så att allt är på plats enligt vad vi kommit överens om.

Är du nyfiken hur vi kan göra om i ditt hem?