Dekoracio AB

INREDNINGSHJÄLP

Behöver du hjälp med att inreda ditt hem och hitta den röda tråden?

INREDNINGSFÖRSLAG

Vi kan hjälpa dig med allt från färgsättningsförslag, möblering, ljusplanering, textilier, inköpslistor, till kompletta inredningsförslag.

Dåligt med tid? Inget problem, vi hjälper dig gärna med planering, inköp av produkter och tjänster liksom projektledning och budgetuppföljning.

HUR FUNGERAR DET?

Så här kan det gå till när du anlitar oss som inredare:

Uppstartsmöte

Vi ses och du får berätta vad du behöver hjälp med. Kanske du bara behöver hjälp med ett möbleringsförslag eller färgsättning. Kanske du vill börja om helt och hållet. Vilken budget har du och vad gillar du? Kanske du satsar på en fin designlampa och köper resten från de stora varuhusen?

Idéförslag

Vi funderar lite och återkommer med en idé, i form av ett moodboard och kanske några skisser. Om du gillar idén arbetar vi vidare med förslaget.

Ritningar, prover & planer

Vi presenterar tex möbleringsritningar, belysnings-planer, färgkoder, tapetprover, produktlistor enligt vad vi kommit överens om. Vi bollar idéer och gör ändringar efter överenskommelse.

Rumsbeskrivning & ytterligare ritningar

Om du önskar tar vi också fram rumsbeskrivningar, och ytterligare ritningar för eventuella platsbyggda lösningar. Vill du ha ytterligare hjälp kan vi tex hjälpa dig med projektledning, inköp och samordning av leveranser och hantverkare. Vi håller kontroll på tidplan och budget.

Slutbesiktning

Vi gör en slutbesiktning och går igenom så att allt är på plats enligt vad vi kommit överens om

STYLING@HOME

Du ska inte flytta men vill med enkla medel uppdatera ditt hem utan att göra en total makeover. Vi har olika paket att välja mellan där vi framförallt tillför textilier men arbetar med er befintliga inredning. Bra för både plånboken och miljön. Det kan liknas vid en fotostyling men du får behålla sakerna efteråt. Kontakta oss för offert.